Trainews Media,
partner in lokaal bereik.

Trainews Media is een toonaangevend online en offline mediabedrijf. We helpen organisaties en ondernemers lokaal zichtbaar te zijn. Al onze producten en diensten hebben als doel om organisaties en ondernemers succesvolle resultaten te laten behalen. Trainews Media exploiteert verder diverse uitgaven en marketingwebshops.

Kortom: je kunt bij Trainews Media terecht voor het samenstellen van een optimale mediamix.

Onze Kernwaarden

Bij alles wat we doen, werken we vanuit een vijftal duidelijke kernwaarden. Deze kernwaarden kun je herkennen in onze dienstverlening en is ook in de interne organisatie de basis van waaruit we werken.

01

Integer & respectvol

We werken vanuit een open cultuur en gaan op een integere manier met klanten, collega's en leveranciers om.

02

Kwaliteit

We leveren altijd kwalitatieve producten die een duidelijke toegevoegde waarde kennen.

03

Autonoom

We zijn een stabiele organisatie die je faciliteert met strakke processen en automatische applicaties zodat je veel zaken eenvoudig zelf kunt regelen.

04

Klantvriendelijk

We zijn een betrokken organisatie met aandacht voor onze klanten.

05

Innovatief

We zijn een vindingrijke organisatie die continu ontwikkelt.

Geschiedenis

Van een schoolopdracht naar een eigen mediabedrijf: het verhaal van eigenaren Huibert Goedegebure en Daniel van Iwaarden klinkt als een goed jongensboek, dat gaat over dromen, durven en positiviteit.

Oprichters Huibert Goedegebure en Daniel van Iwaarden

Het verhaal begint met een studieopdracht, waarvoor Daniel en Huibert een stage community opzetten en onder andere een stagekrant uitgeven. Ze doen dit, samen met enkele andere studenten, onder de naam Trainews. Een duidelijke verwijzing naar ‘trainee’ en ‘news’. Met de stagecommunity van Trainews slepen ze een aantal regionale en landelijke prijzen in de wacht.

Terwijl de andere studenten zich daarna weer richten op hun studie, besluiten Daniël en Huibert naast hun studie samen verder te gaan ondernemen. De naam van het studentenproject is een logische keus om te gebruiken in de definitieve bedrijfsnaam. Het staat symbool voor positiviteit, vernieuwing en durf.

De organisatie groeit door de jaren heen hard. Steeds meer merken worden toegevoegd aan het portfolio. Ook marketingwebshops komen online. Alle producten en diensten zijn er steeds op gericht om organisaties en ondernemers lokaal te ondersteunen op het gebied van marketing, en dat zo eenvoudig mogelijk.

Zo groeit het bedrijf gestaag uit tot het bedrijf dat het nu is: een toonaangevend online en offline mediabedrijf voor lokale organisaties en ondernemers.

Instagram

Bekijk meer van @trainews op Instagram

Zichtbaar lokaal

Voor organisaties en ondernemers die lokaal actief zijn, is lokale zichtbaarheid belangrijk. Trainews Media helpt jou om je eigen lokale marketingmix samen te stellen, met online en offline mogelijkheden.

Door lokaal zichtbaar en optimaal vindbaar te zijn, bereik je meer klanten. Zo realiseer je lokaal meer omzet en ben je als organisatie of ondernemer lokaal succesvol.

Ontdek in 15 seconden hoe jij lokaal zichtbaar kunt zijn.

Ontdek eenvoudig met welke producten en diensten we jou van dienst kunnen zijn.

Start hier

Werken bij Trainews Media?

Met een jong en professioneel team helpen wij onze klanten om lokaal beter zichtbaar te zijn. Steeds meer opdrachtgevers komen bij Trainews Media terecht. Wij werken vanuit ons kantoor in het centrum van Yerseke. Van hieruit zijn we landelijk actief. Als we vacatures hebben zetten we die hieronder. Open sollicitaties zijn altijd welkom.