Trainews Media,
zodat jij succesvol kunt ondernemen.

Trainews Media helpt organisaties en ondernemers aan lokale zichtbaarheid. Offline en online. Zo zorgen we dat jij succesvol kunt ondernemen.

Je kunt bij ons terecht voor een effectieve huis-aan-huisverspreiding, een mooie online bannercampagne en een persoonlijke direct-mail. Wil je een eigen magazine of krant uitgeven of heb je een nieuwe huisstijl nodig? Onze studio staat klaar!

Onze Kernwaarden

Een christelijke identiteit kenmerkt het beleid van ons bedrijf. Bij alles wat we doen, werken we vanuit een vijftal duidelijke kernwaarden. Deze kernwaarden kun je herkennen in onze dienstverlening en is ook in de interne organisatie de basis van waaruit we werken.

01

Integer & respectvol

We werken vanuit een open cultuur en gaan op een integere manier met klanten, collega's en leveranciers om.

02

Kwaliteit

We leveren altijd kwalitatieve producten die een duidelijke toegevoegde waarde kennen.

03

Autonoom

We zijn een stabiele organisatie die je faciliteert met strakke processen en automatische applicaties zodat je veel zaken eenvoudig zelf kunt regelen.

04

Klantvriendelijk

We zijn een betrokken organisatie met aandacht voor onze klanten.

05

Innovatief

We zijn een vindingrijke organisatie die continu ontwikkelt.

Geschiedenis

Van een schoolopdracht naar een mediabedrijf: dat is het verhaal van eigenaren Huibert Goedegebure en Daniel van Iwaarden.

Oprichters Huibert Goedegebure en Daniel van Iwaarden

Het verhaal begint met een studieopdracht, waarvoor Daniel en Huibert een stage community opzetten en onder andere een stagekrant uitgeven. Ze doen dit, samen met enkele andere studenten, onder de naam Trainews. Een duidelijke verwijzing naar ‘trainee’ en ‘news’. Met de stagecommunity van Trainews slepen ze een aantal regionale en landelijke prijzen in de wacht.

Terwijl de andere studenten zich daarna weer richten op hun studie, besluiten Daniël en Huibert naast hun studie samen verder te gaan ondernemen. De naam van het studentenproject is een logische keus om te gebruiken in de definitieve bedrijfsnaam. Het staat symbool voor positiviteit, vernieuwing en durf.

De organisatie groeit door de jaren heen hard. Steeds meer uitgaven en merken worden toegevoegd aan het portfolio. Ook marketingwebshops komen online. De webshop Verspreiden.com krijgt landelijke bekendheid en breidt uit naar België. In 2021 worden alle lokale mediamerken verkocht aan Quaeris Media. Er ontstaat daarmee meer focus op de andere activiteiten.

Zo groeit het bedrijf gestaag uit tot het bedrijf dat het nu is: een toonaangevend online en offline mediabedrijf voor lokale organisaties en ondernemers.

Verspreiden.com

Voor organisaties en ondernemers die lokaal actief zijn, is lokale zichtbaarheid belangrijk. Met ons platform Verspreiden.com stel je jouw eigen lokale marketingmix samen, met online en offline mogelijkheden.

Door lokaal zichtbaar en optimaal vindbaar te zijn, bereik je meer klanten. Zo kun jij succesvol ondernemen!

Ontdek in 15 seconden hoe jij lokaal zichtbaar kunt zijn.

Ontdek eenvoudig met welke producten en diensten we jou van dienst kunnen zijn.

Start hier

Werken bij Trainews Media

Wil je onderdeel uitmaken van Trainews Media? Een open sollicitatie mag je altijd sturen. Als we vacatures hebben zullen we die op deze pagina vermelden.