Trainews Media,
zodat jij succesvol kunt ondernemen.

Trainews Media helpt organisaties en ondernemers aan lokale zichtbaarheid. Offline en online. Zo zorgen we dat jij succesvol kunt ondernemen.

Je kunt bij ons terecht voor een effectieve huis-aan-huisverspreiding, een mooie online bannercampagne en een persoonlijke direct-mail. Wil je een eigen magazine of krant uitgeven of heb je een nieuwe huisstijl nodig? Onze studio staat klaar!

Onze Kernwaarden

Bij alles wat we doen, werken we vanuit een vijftal duidelijke kernwaarden. Deze kernwaarden kun je herkennen in onze dienstverlening en is ook in de interne organisatie de basis van waaruit we werken.

01

Integer & respectvol

We werken vanuit een open cultuur en gaan op een integere manier met klanten, collega's en leveranciers om.

02

Kwaliteit

We leveren altijd kwalitatieve producten die een duidelijke toegevoegde waarde kennen.

03

Autonoom

We zijn een stabiele organisatie die je faciliteert met strakke processen en automatische applicaties zodat je veel zaken eenvoudig zelf kunt regelen.

04

Klantvriendelijk

We zijn een betrokken organisatie met aandacht voor onze klanten.

05

Innovatief

We zijn een vindingrijke organisatie die continu ontwikkelt.

Geschiedenis

Van een schoolopdracht naar een mediabedrijf: Het verhaal van Trainews Media over het ontstaan en de groei van het bedrijf.

Het begint met een studieopdracht, waarvoor Daniel en Huibert een stage community opzetten. Ze doen dit, samen met enkele andere studenten, onder de naam Trainews. Een duidelijke verwijzing naar ‘trainee’ en ‘news’. Met de stagecommunity van Trainews slepen ze een aantal regionale en landelijke prijzen in de wacht.

Terwijl de andere studenten zich daarna weer richten op hun studie, besluiten Daniël en Huibert naast hun studie samen verder te gaan ondernemen. De naam van het studentenproject is een logische keus om te gebruiken in de definitieve bedrijfsnaam.

Het staat symbool voor het ontstaan van het bedrijf. Trainews Media gaat ondernemers helpen aan lokale zichtbaarheid. De organisatie groeit door de jaren heen. Steeds meer ondernemers weten de weg te vinden naar het bedrijf wat inmiddels gevestigd is in het hart van Yerseke. Ook de landelijk bekende marketingwebshop Verspreiden.com wordt geïntroduceerd en breidt een aantal jaren later uit naar België.

Zo breidt het bedrijf gestaag uit tot het bedrijf dat het nu is: een toonaangevend online en offline mediabedrijf voor organisaties en ondernemers die lokaal zichtbaar willen zijn.

Verspreiden.com

Voor organisaties en ondernemers die lokaal actief zijn, is lokale zichtbaarheid belangrijk. Met ons platform Verspreiden.com stel je jouw eigen lokale marketingmix samen. Kies voor huis-aan-huisverspreiding of voor direct-mail en kom zo direct in contact met jouw potentiële klanten.

Door lokaal zichtbaar en optimaal vindbaar te zijn, bereik je meer klanten. Zo kun jij succesvol ondernemen!

 

Enthousiast geworden? Wij leren jou graag kennen! Neem contact met ons op, of kom eens langs voor een kop koffie en een goed gesprek.