18 maart 2020

Trainews Media neemt Borselse Bode over!

Trainews Media heeft de Borselse Bode overgenomen van drukkerij Farr. De huis-aan-huiskrant past uitstekend in het portfolio van Trainews Media. Naast de Borselse Bode geeft Trainews Media ook De Scheldepost (Kapelle), het Noord-Bevelands Advertentie- en Informatieblad en ’t Erremuenaertje (Arnemuiden) uit. In deze lokale uitgaven krijgen ondernemers de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke advertentietarieven lokaal zichtbaar te zijn.

Met de Borselse Bode heeft en houdt Borsele een echt lokale krant. Inwoners ontvangen de krant om de week op woensdag in de brievenbus, óók de mensen die in het buitengebied wonen. De Borselse Bode bereikt zo circa 22.800 inwoners. In de krant staan artikelen over lokale aangelegenheden en advertenties van lokale ondernemers. Daniël van Iwaarden van Trainews Media is enthousiast over de overname. “Met deze toevoeging hebben we opnieuw een hyperlokaal blad in ons portfolio.”

Trainews Media is overtuigd van de kracht van lokaal adverteren. Want, heel simpel, onbekend maakt onbemind. Lokale zichtbaarheid is één van de pijlers onder het succes van lokale bedrijven en organisaties.

Categorieën:

Meer nieuws

Bekijk alle nieuwsberichten