16 april 2020

Scheldepost brengt ondernemers in kaart

Trainews Media helpt ondernemers om lokaal zichtbaar te zijn. Dat doen we ook in deze tijd, waarin het coronavirus sterk ingrijpt in ons dagelijks leven. Zomaar een winkel bezoeken is niet meer vanzelfsprekend. We hebben te maken met allerlei hygiënemaatregelen, sommige winkels en bedrijven hanteren aangepaste openingstijden of bieden de mogelijkheid van personal shopping.

Heel wat winkels en bedrijven in de gemeente Kapelle blijven voor je klaarstaan. Steun hen door lokaal te kopen! Om dit nog makkelijker te maken, ontwikkelde Trainews Media een overzichtelijke, digitale kaart. Deze vind je op de website van De Scheldepost. Per winkel of bedrijf zie je een duidelijk overzicht van de genomen maatregelen, de mogelijkheden om de winkel/bedrijf te bezoeken of een bestelling te plaatsen. Ook de contactgegevens worden gedeeld.

Lokaal shoppen
De digitale kaart is live gegaan met meer dan 50 ondernemers. Bij hen vind je alles wat je nodig hebt! Zo zorgen we ervoor dat de Kapellenaren gewoon lokaal kunnen blijven shoppen. En vergeet niet:  lokaal winkelen is in coronatijden belangrijker dan ooit.

Categorieën:

Meer nieuws

Bekijk alle nieuwsberichten