23 maart 2020

Maak kennis met Eigenscherm.nl

Trainews Media introduceert in samenwerking met Conniption Eigenscherm.nl. Hiermee maak je op een tv-scherm jouw boodschap zichtbaar voor collega’s, klanten of voorbijgangers! Met Eigenscherm.nl toon je eenvoudig aanbiedingen, productinformatie, vacatures of andere interessante berichten.

Mark Minnaard van Conniption is enthousiast over de samenwerking. “Door gezamenlijk met Trainews Media deze dienst aan te bieden, zorgen we ervoor dat, naast een perfecte techniek en uitstekende klantenservice, de klant ook verzekerd is van een mooie presentatie in zijn eigen huisstijl.” Daniël van Iwaarden van Trainews Media vult aan: “Wij helpen ondernemers om lokaal zichtbaar te zijn. Dat doen we met offline en online communicatiemiddelen. Eigenscherm.nl is een eigentijdse vorm van narrowcasting. De expertise van Conniption op dit gebied is van toegevoegde waarde. Zij hebben de technische kennis, wij weten alles van mooie vormgeving en aansprekende huisstijlen.”

Snel aan de slag
Wie met Eigenscherm.nl aan de slag wilt gaan, kan binnen 1 minuut een account aanmaken. Daarmee kun je je boodschap weergeven op één of meerdere tv-schermen. Ideaal voor in je showroom, bedrijfskantine, wachtruimte, winkel, restaurant of achter de balie. Je hebt geen speciale tv of beeldscherm nodig. Het werkt altijd als het apparaat voorzien is van een HDMI aansluiting. Iets voor jou? Kijk snel op www.eigenscherm.nl

Meer nieuws

Bekijk alle nieuwsberichten