18 december 2020

Deel je nieuwjaarswensen lokaal

Met een nieuw jaar voor de boeg willen veel ondernemers hun lokale klanten bedanken voor de zaken in het afgelopen jaar en vooruit kijken naar het jaar dat voor ze ligt. Het is leuk en attent om nieuwjaarswensen te delen. Kies daarvoor een advertentie in de lokale huis-aan-huis krant. De pagina met nieuwjaarswensen van lokale ondernemers wordt vaak aandachtig gelezen. Het is des te leuker als je klanten ook jouw naam daartussen zien staan.

Een nieuwjaarswens in de lokale huis-aan-huiskrant heeft een hoge attentiewaarde. Zorg voor een opmaak die past bij de uitstraling van jouw bedrijf. Gebruik je bedrijfslogo, zodat de lezers die jouw bedrijf kennen direct naar de advertentie getrokken worden. Een nieuwjaarswens hoeft niet lang te zijn. Het gaat om de aandacht en waardering die je hiermee aan je lokale klanten schenkt.

Nieuwjaarskaart of -flyer
Wil je meer dan een lokale advertentie overweeg dan het verspreiden van een nieuwjaarskaart of nieuwjaarsflyer. Vanzelfsprekend kun je hier iets meer tekst op kwijt. Leuk om lokaal huis-aan-huis te laten verspreiden of om mee te geven in de laatst week van het oude en de eerste week van het nieuwe jaar.

Lokaal zichtbaar
Er zijn in een jaar tal van momenten om met je lokale zichtbaarheid op in te spelen. Nieuwjaar is zo’n moment dat je online of offline kunt gebruiken onder de aandacht te komen van jouw klanten. Wij adviseren je graag om je lokale zichtbaarheid zo goed mogelijk vorm te geven.

Categorieën:

Meer nieuws

Bekijk alle nieuwsberichten