Adrz

Adrz is een algemeen ziekenhuis met locaties in Goes, Vlissingen en Zierikzee.  De kernwaarden van Adrz zijn ‘betrouwbaar’ en ‘gastvrij’. Adrz zoekt met de patiënt, de Zeeuw, de maatschappij en andere belangrijke doelgroepen. Vandaar dat het ziekenhuis voor de belofte ‘Zorg voor elkaar’. Deze slogan kom je overal tegen in de uitingen van Adrz. Eén van de uitgaven van het ziekenhuis is Michiel. Verder wordt drie maal per jaar de huis aan huis krant Onze Zorg verspreid.

Wie bereik je met de ADRZ uitgaven?

Met een advertentie in één van de uitgaven van Adrz, bereik je een grote groep Zeeuwen en bezoekers van het ziekenhuis. Michiel wordt gedrukt in een oplage van 3.500 stuks en verspreid via de locaties van Adrz in Goes, Vlissingen en Zierikzee. De huis aan huis krant Onze Zorg ligt op de deurmat bij huishoudens op Walcheren, Noord- en Zuid-Beveland, Schouwen-Duiveland, Tholen en St. Philipsland. De oplage hiervan is 100.000.

Verspreiding
Michiel: op afgiftepunten. Onze Zorg: huis-aan-huis
Oplage
Magazine Michiel: 3.500. krant Onze Zorg: 100.000.
Verschijning
Beide uitgaven verschijnen 3 keer per jaar.

Adverteer in een uitgave van Adrz

Een advertentie plaatsen in Michiel en/of Onze Zorg is interessant voor lokale organisaties en bedrijven. De uitgaven woerden goed gelezen en gewaardeerd, zéker vanwege de link met Adrz. Dit straalt betrouwbaarheid en kwaliteit uit. Michiel is fijn magazine om te lezen tijdens een verblijf in het ziekenhuis. Het is een echt bewaarnummer, dat lang actueel is. Zo bieden we je maximale aandacht en maximaal rendement van je advertentie. Onze Zorg profiteert van de aandacht die folder- en brievenbusreclame nog steeds krijgt.

Download mediadocumentatie

Wil je adverteren? Zo werkt het.

Reserveer je advertentie

Neem telefonisch of per mail contact op om je wensen door te nemen. Daarna reserveren we je advertentie

Bel: 0113 70 02 02
Mail: support@trainews.nl

Lever je advertentie aan

Nadat je jouw advertentie is gereserveerd kun je jouw advertentie onder vermelding van Adrz per email aanleveren.

Aanleveren: studio@trainews.nl

Jij bent lokaal zichtbaar

Onze grafisch vormgevers verwerken de advertentie en bieden je desgewenst een proef van de advertentie aan. Jouw advertentie verschijnt op de afgesproken datum in het magazine.

Onze merken

De Scheldepost

Woon in Zeeland

Noord-Bevelands advertentie- en informatieblad

't Erremuenaertje

Wereld op Wielen

De Borselse Bode

Adrz

Goesemorgen

De Middelburger

Vlissinger

De Veerenaer

De Bevelander

De Faam

Verspreiden.com

VBWmarketing.nl

ADNmarketing.nl

EigenScherm.nl

Verspreiden.be