29 juli 2021

‘Meer partner dan leverancier’

Oostdam & Partners uit Nijmegen verzorgt voor de Stichting Erkend Hypotheekadviseurs (SEH) het magazine ‘LevenWonen’. Trainews Media speelt daarbij een belangrijke rol. Welke? We vragen het senior communicatieadviseur Suzanne Wijers.

Oostdam & Partners? Wat doen jullie?
Oostdam & Partners is een communicatie- en adviesbureau voor de financiële sector. Dit betekent dat wij financiële bedrijven bijstaan, uiteenlopend van strategie en advies tot en met uitvoering. Daarbij kun je denken aan de organisatie van congressen, maar ook aan het maken van websites, whitepapers en klantenmagazines.

En wat is het LevenWonen Magazine?
Dat is een consumentenmagazine. De (hypotheek)adviseurs die aangesloten zijn bij SEH, kunnen het magazine bestellen en laten bezorgen bij consumenten en klanten in hun regio. Desgewenst kan het magazine ook gepersonaliseerd worden. Zo biedt het buitenste katern ruimte voor een eigen logo en advertentie en ook het voorwoord kan op maat geschreven worden.

Wat is jullie rol?
Wij onderhouden de contacten met SEH, bedenken de redactionele inhoud en maken de artikelen.

Wat doet Trainews Media voor jullie?
Trainews Media heeft veel disciplines in eigen huis. Dat is prettig. Ze nemen de vormgeving voor hun rekening, het drukwerk en de distributie van het magazine. Het is fijn dat we dit allemaal op één adres kunnen regelen. Trainews Media heeft bijvoorbeeld een speciale bestelmodule voor de (hypotheek)adviseurs gemaakt.

Werk je prettig samen?
Direct bij de pitch voor dit magazine was er een klik. De voorbeeldpagina’s die Trainews Media aanbood, sloten goed aan bij onze wensen. We hadden een goed gevoel en dat is nog steeds zo. Wat ik erg waardeer is dat zij nadrukkelijk meedenken, aanvullen en kritisch durven zijn, waardoor het product alleen maar beter wordt. Trainews Media is veel meer een partner dan een leverancier. We zitten echt samen in de race.

Meer succesverhalen