31 maart 2021

‘Lokale zichtbaarheid van A tot Z’

Toen Marlies Aafjes haar eigen audicienpraktijk startte in Wissenkerke, vroeg ze Trainews Media als partner voor alle online en offline communicatie. Waarom? We vragen het haar.

Leg eerst even uit wat jij doet.
Met Marlies Hoortechniek bied ik professionele hoorzorg. Ik ben als StAr-geregistreerde audicien deskundig om gehoorverlies vast te stellen en te adviseren over een passende hooroplossing. Ik doe dit vanuit mijn eigen praktijk. Daar heb ik een professionele meetcabine voor audiometrische onderzoeken.

Waarom is lokale zichtbaarheid belangrijk?
Je vindt Marlies Hoortechniek in Wissenkerke, maar mijn werkgebied is heel Noord-Beveland. Daar zichtbaar zijn, is dus belangrijk. Ik doe dat op veel manieren. Ik zit tegenover een wooncomplex voor ouderen en vlakbij het gemeentehuis, dus passanten genoeg die mijn naam zien! Naar mijn idee is het ook belangrijk dat mensen mijn naam elders zien, bijvoorbeeld in een flyer of advertentie.

Waarom Trainews Media?
Zij zijn gespecialiseerd in lokale zichtbaarheid. Zo geven ze het lokale advertentieblad uit. Behalve hun brede dienstverlening, spreekt hun werkwijze me aan. Het contact is persoonlijk en ze denken serieus met je mee. Een voorbeeld? Als startende ondernemer kun je niet alles in één keer doen. Dat vinden zij logisch. In plaats van je van alles aan te bieden, denken ze mee over de stappen die je kunt zetten.

Wat doet Trainews Media voor je?
Ze bieden lokale zichtbaarheid van A tot Z. Zo maakten ze de website, maar ook het logo. Maaike dacht zelfs mee over het kleurgebruik in de praktijk. Verder maken ze mijn flyers, drukwerk, bestickering en advertenties. Momenteel adverteer ik maandelijks op de voorpagina van het advertentieblad.

Waarom zou je Trainews Media aanbevelen?
Ze staan naast je en zijn realistisch en doelgericht. Bovendien ze hebben alles in eigen huis.

 

Meer succesverhalen