24 augustus 2019

Zo zorg jij dat je online zichtbaar bent

Online goed vindbaar zijn is een belangrijk onderdeel voor het succes van jouw bedrijf. Want inmiddels zoekt meer dan 85% van de mensen eerst op het internet naar informatie voordat ze een aankoop doen. Dat geldt dus ook voor jouw (potentiële klanten). Trainews Media biedt je met ‘online zichtbaar’, de mogelijkheid om je bedrijfsprofiel helemaal up to date te maken.

Het Bedrijfsprofiel kun je het beste vergelijken met een online visitekaartje. Het bevat de basisgegevens van jouw bedrijf, zoals de bedrijfsnaam, adres, telefoonnummer en de website. Het is belangrijk dat dit profiel volledig en actueel is én vindbaar op bijvoorbeeld Google, diverse social media kanalen en op speciale websites met bedrijfsprofielen zoals goudengids.nl. Op deze manier kun jouw klanten je makkelijker vinden als ze zoeken naar de producten of diensten die jij aanbiedt.

Lokaal vindbaar
Het is belangrijk om te weten hoe Google werkt. Als Google jouw bedrijfsprofiel op meerdere belangrijke websites tegenkomt, beschouwt de Google jouw informatie als betrouwbaar. Dit is belangrijk, want daarmee beloont Google je met een hogere positie in de zoekmachineresultaten. Je (potentiële) klant zal je hierdoor online dus vinden. Dat is belangrijk, zéker als je weet dat ruim driekwart van deze klanten, na het doen van een lokale zoekopdracht, binnen één dag een bedrijf bezoekt.

Wil jij ook online zichtbaar zijn? Kijk hier hoe wij jou kunnen helpen aan online zichtbaarheid.

Categorieën:

Meer nieuws

Bekijk alle nieuwsberichten