Wil je krantenbezorger worden? Klik hier
18 maart 2020

We nemen de Borselse Bode over!

Trainews Media heeft de Borselse Bode overgenomen van drukkerij Farr. De Borselse Bode past uitstekend in het portfolio van Trainews Media. Wij verzorgen namelijk ook al De Scheldepost (Kapelle), het Noord-Bevelands Advertentie- en Informatieblad en ’t Erremuenaertje (Arnemuiden). Met deze uitgaven bieden we lokale ondernemers de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke advertentietarieven lokaal zichtbaar te zijn.

Met de Borselse Bode heeft en houdt Borsele nu een echt lokale krant. Inwoners ontvangen de krant om de week op woensdag in de brievenbus, óók de mensen die in het buitengebied wonen. De Borselse Bode bereikt zo circa 22.800 inwoners. In de krant staan artikelen over lokale aangelegenheden en advertenties van lokale organisaties. Daniël van Iwaarden van Trainews Media is enthousiast over de overname. “Met deze toevoeging hebben we opnieuw een hyperlokaal blad in ons portfolio.”

Trainews Media is overtuigd van de kracht van lokaal adverteren. Want, heel simpel, onbekend maakt onbemind. Lokale zichtbaarheid is één van de pijlers onder het succes van lokale bedrijven en organisaties.

Categorieën:

Meer nieuws

Bekijk alle nieuwsberichten