21 april 2021

Verspreiden.com introduceert ‘los op de mat’

Als enige Nederlandse aanbieder maakt Verspreiden.com ‘los op de mat’ verspreiding mogelijk. Het voordeel van deze manier van verspreiden is dat de flyer, folder of direct mail gegarandeerd veel aandacht krijgt van de ontvanger. Logisch, ‘los op de mat’ val je natuurlijk veel meer op dan in een pakket met anderen.

In het Nederlandse verspreidlandschap hebben zich afgelopen jaren heel wat veranderingen voorgedaan, zoals de fusie van Axender en Spotta en de fusie tussen Sandd en PostNL. Daarnaast is PostNL gestopt met het product huis-aan-huis verspreiding. Gezien de exclusiviteit, was deze optie van PostNL de laatste jaren erg populair. Aangezien er in Nederland geen alternatieven meer zijn om exclusief huis-aan-huis te verspreiden, hebben wij ons eigen product ‘los op de mat’ ontwikkeld. Daarmee is Verspreiden.com uniek in Nederland.

Unieke aanbod: los op de deurmat

Jouw drukwerk kunnen we in ieder Nederlands postcodegebied huis-aan-huis verspreiden, los op de deurmat. Dit is als het ware een combinatie van huis-aan-huisverspreiding en geadresseerde verspreiding. Deze manier van verspreiden levert veel extra attentiewaarde op voor jouw boodschap. Verder is dit product ook interessant voor ondernemers die graag op adressen komen met een nee/nee of een ja/nee sticker. Of juist op adressen waar geen ja-sticker op de brievenbus zit (daar waar de ja-sticker regelgeving van toepassing is).

 

 

Categorieën:

Meer nieuws

Bekijk alle nieuwsberichten