27 augustus 2019

Trainews wordt Trainews Media

Trainews wordt Trainews Media: je leest het goed. Op het eerste zicht is dit geen opvallend grote verandering. Toch voelt het voor ons als een wereld van verschil. Met de naam Trainews Media tonen we voor het eerst de reikwijdte van onze activiteiten. We zijn uitgegroeid tot een toonaangevend online en offline mediabedrijf. We helpen organisaties en ondernemers lokaal zichtbaar te zijn.

Lokaal zichtbaar zijn is de rode draad in al onze activiteiten. We bieden lokale ondernemers en organisaties uiteenlopende mogelijkheden om hun lokale doelgroep te bereiken. Dat kan offline met advertenties in onze eigen uitgaven, elders in andere huis-aan-huiskranten of bijvoorbeeld met de ontwikkeling van eigen folders of magazines. We zijn goed in huis-aan-huis verspreiding en ondersteunen ondernemers ook om online zichtbaar te zijn. Daarnaast ontwikkelen we nieuwe producten die er voor zorgen dat ondernemers lokaal zichtbaar zijn.

Alle activiteiten samen
Dit alles doen we al jaren, vanuit ons kantoor in Yerseke. Vaak onder verschillende namen, met verschillende petten. Zo verschillend dat klanten vaak niet wisten wat wij daadwerkelijk allemaal in huis hebben. Met deze naamswijziging brengen we daarin definitief verandering. Trainews Media vanaf de naam die boven al onze activiteiten hangt. Natuurlijk zijn we trots, maar deze naamswijziging is vooral ook weer een enorm stimulans om op deze manier door te gaan. Het is ons dagelijks werk en we doen het iedere dag met plezier. Met onze producten en diensten om lokaal zichtbaar te zijn helpen we organisaties en ondernemers om succesvolle resultaten te laten behalen

Categorie├źn:

Meer nieuws

Bekijk alle nieuwsberichten