23 juli 2021

Trainews Media zet stap richting duurzaamheid

Trainews Media zet belangrijke stappen om energie te besparen en om het kantoor te verduurzamen. Met de recente plaatsing van 18 zonnepanelen en een warmtepomp kan het kantoor nu grotendeels voorzien in de eigen, dagelijkse energiebehoefte. “Binnen ons team vinden we aandacht voor het klimaat allemaal even belangrijk. We streven er dan ook naar om met onze activiteiten zo min mogelijk CO2 uit te stoten.”


Huibert Goedegebure is enthousiast over deze stap richting duurzaamheid. “Duurzaam ondernemen is een actueel thema. En terecht. We zien dat ook bij veel van onze opdrachtgevers. Iedereen probeert in meer of minder mate een bijdrage te leveren aan een beter milieu. Dat we deze stap zetten met DtW is niet toevallig. Wij ondersteunen Jaap Walhout op het gebied van lokale zichtbaarheid. Hij op zijn beurt heeft een schat aan kennis en ervaring in huis en maakt zich sterk voor een goed, persoonlijk advies. Daarin herkennen wij ons.”

Hoe kleiner je footprint, hoe beter
Jaap Walhout van DtW in Goes beaamt dat duurzaamheid een steeds belangrijker thema is, ook bij het onderlinge zakendoen. “Ik zie dat steeds vaker gekeken wordt naar in hoeverre een leverancier of fabrikant werk maakt van duurzaamheid. Hoe kleiner je ecologische footprint, hoe beter. Het is mooi dat Trainews Media zich daarvan bewust is en deze keuze heeft gemaakt.” Jaap is enthousiast over de samenwerking met dit eigentijdse mediabedrijf. “No-nonsense, open, eerlijk: zeggen wat je doet, doen wat je zegt. De mentaliteit van Trainews Media komt overeen met mijn manier van zakendoen. Dat werkt buitengewoon prettig.”

Categorieën:

Meer nieuws

Bekijk alle nieuwsberichten