16 juli 2021

Trainews Media kiest voor Pubble

Trainews Media groeit. Steeds meer lokale nieuwsmerken voegen we toe aan ons portfolio. Ook in de toekomst hebben we ambities om meer lokale nieuwsmerken toe te voegen. Daarmee groeit ook de redactie van Trainews Media en ontstond de behoefte om een systeem waarin de huidige werkwijze en de toekomstambities verwezenlijkt konden worden. Om die reden kiest Trainews Media voor Pubble. Pubble is een slimme cloud-oplossing voor het publiceren van nieuws in kranten en op online platforms. Schakelen tussen web, krant, socials en E-papers is daardoor extra eenvoudig. 

Trainews Media is het mediabedrijf achter diverse lokale nieuwsmerken. Daarnaast realiseren we eenmalige of periodieke uitgaven voor andere organisaties. Pubble is een Nederlands bedrijf dat internationaal actief is. Steeds vaker kiezen uitgeverijen en mediabedrijven dit cloud gebaseerde softwarepakket, waarmee een heleboel handelingen worden geautomatiseerd. Pubble stelt ons in staat om makkelijker en efficiënter (samen) te werken. Met de tijd die we daarmee besparen, kunnen we onze klanten nog beter bedienen. Bovendien ontstaat hierdoor ruimte voor verdere groei.

Ruimte voor groei

De overstap naar Pubble maakt het stroomlijnen van tal van interne processen mogelijk. Het komt ten goede aan de klanten van nu, maar ook de klanten van morgen. Ook online gaan we nieuwe stappen zetten. Pubble maakt dit mogelijk.

Categorieën:

Meer nieuws

Bekijk alle nieuwsberichten