29 januari 2020

Trainews Media is mediapartner van Contacta.nl

Trainews Media is vanaf dit jaar mediapartner van Contacta.nl. Contacta is een succesvolle driedaagse netwerkbeurs in de Zeelandhallen in Goes. Deze vindt dit jaar plaats op 3, 4 en 5 november. In aanloop naar dit B2B evenement voor Zuidwest-Nederland geeft Trainews Media driemaal een aantrekkelijke Contacta-krant uit. We doen dit in samenwerking met LMG uit Goes, de organisator van het evenement.

Het thema van Contacta.nl 2020 is ‘Ontdek het Talent’. Het hart van de netwerkbeurs wordt gevormd door de exposanten. Daaromheen stelt LMG een gevarieerd programma samen met seminars en workshop. Contacta.nl biedt ondernemers daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van uiteenlopende mediakanalen, waaronder de verschillende Contacta kranten. Op die manier is Contacta.nl van toegevoegde waarde voor de marketingmix van ieder bedrijf in Zeeland, West-Brabant en Vlaanderen.

Inzet van ieders talenten
De samenwerking met LMG betekent dat beide partijen hun eigen talenten optimaal kunnen inzetten voor ondernemers in Zuidwest-Nederland. LMG beschikt over een platform van 40.000 zakelijke abonnees en heeft een schat aan ervaring opgebouwd met het organiseren van Contacta.nl. Trainews Media is gespecialiseerd in lokale zichtbaarheid en het uitgeven van lokale kranten en magazines. Het bedrijf biedt ondernemers tal van mogelijkheden om offline en online zichtbaar te zijn.

Meer nieuws

Bekijk alle nieuwsberichten