18 mei 2020

Speciaal assortiment voor vader en opa’s

Vaderdag is een dag die je niet zomaar voorbij mag laten gaan. Privé is het een mooi moment om vader of opa extra in het zonnetje te zetten. Natuurlijk kun je ook zakelijk van Vaderdag een mooie dag maken. Door creatief naar je eigen assortiment te kijken, lukt het zéker om iets speciaals te doen met Vaderdag.

Natuurlijk, iedere vader is anders. De één maak je blij met gereedschap, de ander met een fijne aftershave of een lekker flesje wijn. Wat jouw aanbod ook is, zorg dat je duidelijk maakt dat je voor heel veel vaders mooie cadeaus in huis hebt, passend bij ieder budget.

Presenteer jouw Vaderdag cadeaus!
Natuurlijk is het belangrijk dat je jouw Vaderdag cadeaus lokaal presenteert. Kies voor een aantrekkelijke Vaderdag folder, met daarin leuke cadeausuggesties aangevuld met bijvoorbeeld leuke knutselideeën of tips voor een ontbijt op bed. Je kunt er ook voor kiezen om jouw etalage rond dit thema in te richten of door op een centrale plaats in de winkel enkele leuke geschenken te presenteren. Wees creatief en denk vooral verder dan je eigen smaak en voorkeur. Bijvoorbeeld, misschien houd je zelf niet van chocolade, maar geloof ons, er zijn genoeg vaders die dat wél doen. Dat geldt voor eigenlijk àlles: tuinmeubelen, barbecue, huidverzorging, interieur accessoires, auto accessoires, lekker eten en drinken of muziek of boeken. Kortom, noem maar op! Zoveel vaders, zoveel wensen.

Ook als je een dienst levert
Ook als je geen fysieke producten verkoopt, maar meer een dienst levert, kan Vaderdag aantrekkelijk zijn. Een schoonheidssalon, kapper, sportschool, scooter verhuur of pretpark; alles kan, zolang je zelf maar overtuigd bent dat jouw aanbod vaders kan aanspreken.

Lokaal vertellen
Wat jouw plannen ook zijn met Vaderdag, om succesvol te zijn, zullen mensen ervan moeten weten. Lokale zichtbaarheid is daarvoor belangrijk. Dat kan online en offline. Wij helpen je graag en zijn benieuwd naar jouw Vaderdag aanbod!

Categorieën:

Meer nieuws

Bekijk alle nieuwsberichten