9 december 2020

Sluit het jaar goed af!

Oudejaarsdag is een dag om te vieren. Bij lokale ondernemers staat deze laatste dag van het jaar in het teken van een oliebollen en tal van andere zaken waarmee je oudejaarsavond leuk en gezellig kunt maken. Sjoelbakken, spelletjes, koude schotels of frituurpannen bijvoorbeeld. Wees creatief en origineel: ook in jouw assortiment vind je iets waarmee je de lokale consument kunt verleiden voor Oudjaar.

Iedere lokale ondernemer heeft een assortiment bij Oudjaar. En heb je dat niet, dan kun je vast iets bedenken waardoor je de link wél kunt leggen. Laten je klanten hun nieuwjaarswensen achterlaten of deel de jouwe! Denk aan de Oudejaarsloterij of verloot zelf iets. Of geef aan het einde van het jaar je klanten iets mee: een lekkere oliebol of een kortingsbon voor januari. Er is zoveel te bedenken!

Goede voornemens

Oud en nieuw is ook de dag van de goede voornemens. Dat zijn inhakers voor tal van lokale bedrijven. Wie wil afvallen kan terecht bij de lokale sportschool of diëtiste. Wie wil stoppen met roken kan wellicht wat ondersteuning gebruiken van de lokale drogisterij. Groener wonen? Denk aan isolatie of dubbelglas. Groener rijden? Daarvoor heeft de lokale autodealer vast een aanbieding in de maak!

Lokaal verkondigen

Wat je actie ook is, zorg dat met name jouw lokale klanten ervan af weten. Dat kan heel simpel met een advertentie in de lokale huis-aan-huis krant, een flyer op de toonbank of een poster op de stoep. Ben je ook actief op social media? Zorg dan voor veel lokale volgers en deel je berichten zo vaak mogelijk.

Aangepaste openingstijden

Neem vanzelfsprekend ook de eventueel aangepaste openingstijden mee in je communicatie. Doe je op oudejaarsdag de winkel eerder dicht of begin je ’s ochtends wat vroeger? Laat het je klanten weten, zodat ze niet voor een gesloten deur staan.

Lokaal actief

Lokaal actief zijn, dat is belangrijk voor ondernemers die de meeste omzet ook lokaal realiseren. Bij Trainews Media zijn we goed in lokale zichtbaarheid. We helpen je graag jouw zichtbaarheid verbeteren. Nu én volgend jaar!

Categorieën:

Meer nieuws

Bekijk alle nieuwsberichten