6 januari 2021

Scoor met Valentijnsdag

Valentijnsdag op 14 februari a.s. in de dag van de liefde. Het is de dag voor geliefden om elkaar extra aandacht te geven, bijvoorbeeld met een speciaal cadeautje, chocolade, bloemen of een mooie kaart. Voor ondernemers is dit de eerste dag in het nieuwe jaar waar zij actief op in kunnen spelen. Laat lokaal van je horen en presenteer je Valentijnsassortiment offline of online.

Een romantisch Valentijnscadeau koop je natuurlijk lokaal. Er zijn zoveel soorten ondernemers die daar iets mee kunnen! Lekkere chocolade is een mooi voorbeeld, maar een lekker geurtje of een mooie geurkaars vallen zeker ook in de smaak. Met een kleurrijk boeket of een prachtige bos rozen zit je ook goed. En natuurlijk koop je die lokaal. Heb je een restaurant of hotel? Ook dan is de link met Valentijnsdag makkelijk gelegd! Wees creatief en denk met je doelgroep mee.

Onderscheid jezelf als lokale ondernemer

Naast het cadeautje zelf is natuurlijk ook de verpakking belangrijk. Juist daarmee kun je je als lokale ondernemer onderscheiden. Zorg voor mooi inpakpapier, gratis wenskaartjes, een mooi vormgegeven cadeaubon of bedenk een leuke actie zoals een gratis fles bubbels bij een overnachting of diner voor twee.

Wees lokaal actief

Als je je Valentijnsactie weet en alle inkopen daarvoor hebt gedaan, is het belangrijk om na te denken hoe je dit lokaal kenbaar maakt. Wees lokaal actief. Zorg voor een mooie etalage of gebruik een stoepbord. Zet je social media kanalen in om je Valentijnsassortiment of actie te promoten. Laat ook zien hoe mooi je de cadeautjes inpakt! En gebruik lokale media om lokaal nog beter op te vallen met je Valentijns aanbiedingen. Met een advertentie in een lokale huis-aan-huiskrant val je met je aanbieding op iedere deurmat. Of kies voor de verspreiding van een speciale Valentijnsflyer waarin je jouw ideeën deelt. Die flyer kun je alleen maken, maar eventueel ook met andere lokale ondernemers. Zo maak je het geliefden makkelijk om lokaal een cadeau te vinden.

Lokaal zichtbaar

Wij helpen je graag om lokaal zichtbaar te zijn. Dat doen we met Valentijnsdag, maar ook bij tal van andere momenten in het komende jaar. We gebruiken daarbij zowel de online als offline communicatiemogelijkheden. Wij adviseren je graag om je lokale zichtbaarheid zo goed mogelijk vorm te geven.

 

 

 

Categorieën:

Meer nieuws

Bekijk alle nieuwsberichten