25 mei 2021

KDB Koeriers & Trainews Media

Maak kennis met KDB Koeriers, partner van Trainews Media

Vertel eens, wat doen jullie?
We zijn een transportbedrijf in het klein en brengen spullen van A naar B. Dat kan echt van alles zijn: uiteenlopend van medicijnen tot hijsmateriaal en drukwerk. Je vindt ons in Bruinisse, maar we zijn in heel Europa actief.

Drukwerk? Dan heb je het vast ook over Trainews Media.
Dat klopt! We werken al jarenlang samen. Voor Trainews Media verzorgen we de verspreiding van de Borselse Bode, Goesemorgen en het Noord-Bevelands advertentie- en informatieblad. De eerste twee uitgaven halen we op bij de drukker en brengen we naar de verschillende bezorgers. Het ‘gele krantje’ brengen bij de bezorgers en brengen we zelf op circa 300 adressen in het buitengebied van Noord-Beveland.

Lees je de kranten zelf ook?
Zeker! Ik neem er altijd één mee naar huis. Heel leuk om te zien: het ziet er altijd keurig verzorgd uit.

Een prettige samenwerking?
Er is sprake van wederzijds respect. We doen op een open en eerlijke manier zaken, waarbij we elkaar iets gunnen. Dat is erg fijn. Zo bouw je samen aan een lange termijn relatie.

En verder?
Echt petje af voor de manier waarop Daniël en Huibert hun bedrijf uitbouwen. Ik zie met plezier hoe Trainews Media jaar na jaar groeit. Ik beschouw dat als een win-win situatie. Als wij ons werk goed blijven doen, pikken we daar ook weer een graantje van mee.

Categorieën:

Meer nieuws

Bekijk alle nieuwsberichten