1 september 2020

Denk aan Dierendag!

Dierendag is een dag bij uitstek om commercieel bij in te haken. Wie creatief denkt, ontdekt dat er meer kansen liggen dan voor dierenwinkels alleen! Ga nu aan de slag met een leuke aanbieding en vertel er lokaal over. Zo maak je Dierendag bijzonder, ook voor jou als lokale ondernemer.

Wie een dierenwinkel heeft, profiteert misschien al snel van Dierendag. Veel dierenbezitters vinden het leuk om hun hond of kat op deze dag extra te verwennen. Doe zelf ook mee! Etaleer je etalage en bedenk een leuke aanbieding! Misschien heb je nog proefverpakkingen van bijzonder voer. Dan is dit hét moment om deze aan je klanten mee te geven.

Geen dierenwinkel, wél Dierendag

Ook wie geen aanbod heeft voor huisdieren, kan van Dierendag profiteren. Ontwikkel een leuke kleurplaat en maak er een lokale tekenwedstrijd van. Organiseer iets samen met de lokale kinderboerderij of het dierenasiel of steun lokaal een goed dierendoel. Dat kun je doen door bij de kassa een spaarpot te zetten. Of een bepaald product te selecteren, waarvan je de verkoopopbrengst afdraagt aan het goede doel. Zelfs als bakker, slager of supermarkt kun je iets met Dierendag doen! Lekkere dierendag tompoezen maken bijvoorbeeld of speciale (vegetarische) worstjes.

Lokaal vertellen

Het is natuurlijk nog leuker als iedereen van jouw Dierendag actie afweet. Gebruik lokale media om dit voor het voetlicht te brengen. Je kunt daarbij denken aan een advertentie, flyer in de brievenbus en natuurlijk je social media kanalen. Een kleurplaatwedstrijd levert misschien nog wat extra lokaal nieuws op als je de prijsuitreiking een extra feestelijk tintje geeft en daarvoor ook de lokale pers uitnodigt!

Wij zijn lokaal actief!

Natuurlijk helpen we je graag om je boodschap lokaal te verspreiden. Zowel online als offline zijn we je graag van dienst.

Categorieën:

Meer nieuws

Bekijk alle nieuwsberichten