29 juni 2021

De thuiswerkplek van Marit

Deze kamer kennen we! Dit is toch jouw studeerkamer?
Dat was inderdaad vroeger zo. Ik heb deze kamer vaak gebruikt als studeerkamer, bijvoorbeeld toen ik mijn Marketing- opleiding volgde in Den Bosch. Het is nu fijn om deze kamer als thuiswerkplek te gebruiken. Er staat een grote tafel waarop ik mijn laptop prima kwijt kan.

Afgestudeerd en gelijk aan de slag bij Trainews Media?
Zo zou je het kunnen zeggen, maar het verhaal begint eigenlijk nóg eerder. Want ook mijn stages deed ik bij Trainews Media en ik draaide in de schoolvakanties mee. Ik ben dus echt langzaam het team ingerold.

Waarom ben je bij Trainews Media gebleven?
Het is een fijn bedrijf! Het team is klein en supergezellig. Ik voelde me er direct heel welkom. Bijzonder is dat ik steeds alle vrijheid heb gekregen om mezelf te ontwikkelen. Ik werd in het diepe gegooid, mocht fouten maken en kreeg de kans daarvan te leren. Waar je bij een ander bedrijf als stagiaire soms voornamelijk koffie zet, was ik direct aan het bellen met klanten om afspraken te maken. Ook nu leer ik nog iedere dag!

Klanten, afspraken maken? Vertel eens, wat doe je dan?
Ik ben media-adviseur. Dat betekent dat ik onze relaties adviseer over hun lokale zichtbaarheid. We hebben daarvoor een breed pakket aan diensten, zowel offline als online. Het is aan mij om deze onder de aandacht te brengen bij bestaande en potentiële relaties. Besluit iemand om met Trainews Media in zee te gaan, dan gaan mijn collega’s verder met de grafische vormgeving.

Veel klantencontact dus. Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Dat is lastig te zeggen, want dé werkdag bestaat niet. Mijn werk is echt iedere dag anders. Ik start altijd met mijn mailbox checken. Soms zijn er afspraken gepland en ga ik bij ondernemers op bezoek. Het kan ook zijn dat ik telefonisch onze afspraken opvolg. En als we weer een leuke nieuwe uitgave of special gepland hebben, dan ga ik een rondje bellen met die ondernemers voor wie deelname interessant is. De rode draad is het onderhouden van klantcontact en het versterken van hun lokale zichtbaarheid.

Wat maakt jouw werkdag extra leuk?
Ik vind het heel leuk om terugkoppeling te krijgen. Zéker als ondernemers dat spontaan doen. Ik krijg wel eens berichtjes dat de winkel volstaat met klanten of dat iemand veel reacties krijgt op een advertentie. Dat is echt het leukste om te horen!

Categorieën:

Meer nieuws

Bekijk alle nieuwsberichten