20 mei 2021

De thuiswerkplek van Jeroen

Zien we je daar in de woonkamer?
Dat klopt! Als ik thuiswerk klap ik mijn laptop het liefst open op deze tafel in de woonkamer. Ik zit hier prima!

Kom je eigenlijk wel eens op kantoor?
Vrij weinig eigenlijk, misschien zes keer per jaar voor overleg. Ik werk een paar uur per week voor Trainews Media en heb daarnaast mijn eigen bedrijf ROEN consultancy.

Klinkt interessant, wat doe je voor Trainews Media?
Heel kort door de bocht zou je kunnen zeggen: de financiële administratie. Maar eigenlijk doe ik dat ook weer niet. Dat klinkt cryptisch, dat weet ik. Wat ik bedoel is dat we alles zo geautomatiseerd hebben, dat we eigenlijk niet of nauwelijks omkijken hebben naar het administratieve proces. Per kwartaal rolt de btw-aangifte eruit en wekelijks staan de betaalstaten gereed voor Huibert. Hij is natuurlijk degene die daarop akkoord geeft.

Niets te doen dus?
Ik richt me vooral op systeemoptimalisatie en werk aan de juiste rapportages zodat we op alle momenten inzicht hebben in waar Trainews Media staat. Hoe kunnen we (financieel) verbeteren? De groei die Trainews Media doormaakt, heeft ook impact op de administratie. Om die reden hebben we continu aandacht voor slimme automatiseringsoplossingen.

Uitdagend?
Heel uitdagend! Daarom blijf ik het werken met en voor Trainews Media zo leuk vinden. Huibert en Daniël willen vooruit, net als ik. Erg prettig is dat de lijnen extreem kort zijn en dat ze snel durven beslissen. Als er iets speelt, wordt het direct dezelfde dag nog opgelost. Ik heb nog nergens anders meegemaakt dat zaken zo snel worden besloten en afgehandeld. Inspirerend! Dat werkt super fijn!

Leuke club om mee en voor te werken dus?
Absoluut! Ik zie de collega’s incidenteel, maar wel altijd bij de jaarlijkse uitstapjes en etentjes. Het is echt een leuk team, met enthousiaste mensen die er allemaal vol voor willen gaan.

 

Categorieën:

Meer nieuws

Bekijk alle nieuwsberichten