3 juni 2021

De thuiswerkplek van Harold

Dit was toch eerst de rommelkamer?
Dat klopt! Toen de coronacrisis uitbrak en iedereen gevraagd werd thuis te gaan werken, hebben we deze kamer direct opgeruimd. Ik heb een bureau neergezet en mijn bureaustoel van het kantoor meegenomen. Ik zit hier prima, met twee beeldschermen voor mijn neus. Eigenlijk mis ik niets, behalve de printer.

Vertel eens, wat doe je bij Trainews Media?
Ik ben media-adviseur. Dat betekent dat ik ondernemers adviseer over hun lokale zichtbaarheid. We bieden tal van offline en online middelen om dat zo optimaal mogelijk te bereiken. Soms stel ik complete lokale zichtbaarheid plannen op, andere keren blijft het bij een voorstel voor een eenmalige advertentie.

Dat klinkt afwisselend.
Dat is het zeker! Trainews Media heeft een brede klantenkring; van grote autobedrijven en industriële ondernemingen tot relatief kleine, lokale ondernemers. Die variatie maakt mijn werk aantrekkelijk, evenals de grote verscheidenheid aan mogelijkheden die we hebben. Zo geven we diverse eigen huis-aan-huis bladen uit en verschillende specials zoals Wereld op Wielen en Woon in Zeeland.

Heb je dan eigenlijk wel zo’n mooi bureau nodig?
Eerlijk gezegd, ga ik het liefst op pad. Ik zet altijd sterk in op de klantrelatie, maar door corona ben ik daarin wel wat beperkter. Veel gaat nu via telefoon en e-mail. Normaal ben ik de helft van de tijd buiten kantoor actief. Ik ben ervan overtuigd dat persoonlijk contact en wederzijds vertrouwen belangrijk is in mijn vak.

Waarom werk je bij Trainews Media?
Na mijn stage voor de opleiding Junior Accountmanager kon ik vrijwel direct instromen in deze functie. Een superleuke kans! In die beginperiode werkte ik alleen met Daniël en Huibert. Gaandeweg is het team gegroeid. De afwisseling in mijn werk is heel waardevol. Daarnaast heb ik veel vrijheid en ook dat telt voor mij.

Leuk team dus!
Zeker, allemaal jonge, enthousiaste mensen. Ieder met eigen taken en verantwoordelijkheden. De onderlinge balans binnen het team is goed. Dat werkt heel prettig.

Wanneer is je dag goed?
Ik leef mee met de ondernemers met wie we zakendoen. Soms gaat aan een advertentie een lang traject vooraf. Het is leuk als ondernemers bellen of appen om te vertellen dat ze blij zijn met hun (door mij geadviseerde) keuzes, bijvoorbeeld omdat een actie extra goed loopt. Dat telt voor mij; ik beschouw zulke berichten als een groot compliment.

 

 

Categorieën:

Meer nieuws

Bekijk alle nieuwsberichten