15 mei 2020

Ben jij klaar voor Hemelvaartsdag?

Hemelvaartsdag betekent voor veel mensen een vrije dag of zelfs een lang weekend. Heerlijke dagen om erop uit te gaan of gezellige momenten te beleven met familie of vrienden. Wie slim is, speelt hier met zijn aanbod op in. Met lekkere BBQ-pakketten bijvoorbeeld, mooie fietsroutes of met ruimere openingstijden zodat iedereen optimaal kan worden geholpen.

Hemelvaart is voor lokale ondernemers een interessante feestdag om op in te haken. Mensen zijn vrij, het is voorjaar en hebben een lang weekend voor de boeg. Dat stemt vrolijk en blij. Dat geldt voor de eigen inwoners, maar ook voor dagjesmensen en toeristen. Bepaal voor jezelf wie jouw doelgroep is, wat voor hen aantrekkelijk is en hoe je als ambitieuze ondernemer van deze dagen kunt profiteren.

Hemelvaartaanbiedingen
Hotels, restaurants en dagattracties kiezen vaak voor aantrekkelijke Hemelvaartaanbiedingen. Je kunt daarbij denken aan een gratis ontbijt bij twee overnachtingen, een lekker flesje wijn bij een diner voor twee of een gratis ijsje bij ieder toegangskaartje. Kost niet veel, maar klinkt verleidelijk!

Winkelideeën
Heb je een winkel of verleen je een dienst, geef er dan een leuke twist aan. Wees creatief: een schoonheidssalon kan een mooie behandeling samenstellen gericht op de eerste zonnestralen in de tuin. Bakkers, slagers en groenteboeren hebben de vrije hand. Denk aan lekkere spiezen voor op de barbecue, feestelijke tompoezen of gezonde salades en sappen. Zwemkleding, tuinplantjes, zonnestoelen; wij weten wel waar we komende dagen zin in krijgen!

Communiceer!
Natuurlijk is het belangrijk dat mensen weten dat je open bent, leuke aanbiedingen hebt en enthousiast voor iedereen klaar staat. Lokale zichtbaarheid is belangrijk. Wij helpen je graag om jouw producten en diensten lokaal onder de aandacht te brengen.

 

 

Categorieën:

Meer nieuws

Bekijk alle nieuwsberichten