24 juli 2020

Ben jij klaar voor Duurzame Dinsdag?

De eerste dinsdag van september is Duurzame Dinsdag. Heb jij duurzame oplossingen voor je klanten? Vertel er dan nú over. Zo profiteer je van de aandacht die er juist op en rond dinsdag 1 september voor dit onderwerp is.

Duurzame Dinsdag is een bijzondere dag waarop duurzame ideeën en initiatieven een podium krijgen in politiek Den Haag. Het kabinet neemt op deze dag de Duurzame Dinsdag-koffer in ontvangst. Er is volop aandacht voor duurzame, innoverende en onderscheidende ideeën en initiatieven. Door de media-aandacht blijft het onderwerp ook bij jouw (potentiële) klanten niet onopgemerkt. Onbewust zullen zij hun duurzame keuzes (her)overwegen. Een ideaal moment om te vertellen over jouw zonnepanelen, warmtepompen, infraroodverwarmingen en alle andere oplossingen die duurzaamheid in en om het huis mogelijk maken.

Duurzame aanbiedingen
Natuurlijk, een goed verhaal verkoopt zichzelf. Zéker als het om duurzaamheid, de toekomst van onze aarde en onze kinderen gaat. Maar ook de portemonnee is voor veel klanten belangrijk. Duurzame keuzes zijn vaak goed voor de energierekening, maar je kunt klanten nóg makkelijker over de streep trekken met een leuke aanbieding of een slimme korting. Combineer dubbel glas bijvoorbeeld met gratis horren, geef een korting op ieder vierde zonnepaneel of bied een gratis duurzaamheidscheck van de woning aan. Wees creatief, er is veel mogelijk.

Laat lokaal van je horen!
Nu je het thema hebt bepaald en alle aanbiedingen op een rijtje hebt, is de laatste stap natuurlijk daarover goed communiceren. Doe dit lokaal, zodat de klanten dichtbij je makkelijk kunnen vinden. Online en offline zijn er tal van mogelijkheden om te vertellen hoe jij duurzaamheid vorm kunt geven. Wij helpen je daarbij graag!

 

Categorieën:

Meer nieuws

Bekijk alle nieuwsberichten