Wil je krantenbezorger worden? Klik hier

Goesemorgen

Goesemorgen is de meest lokale huis-aan-huis krant van de gemeente Goes. Je ontvangt Goesemorgen iedere 2 weken op woensdag in de brievenbus.

In Goesemorgen lees je lokaal nieuws over mensen en bedrijven die je ként. Dat maakt het lezen van Goesemorgen zo leuk. Bovendien kiezen veel lokale bedrijven en organisaties voor Goesemorgen om nieuws, advertenties en aanbiedingen met je te delen.

Wie bereik je met een advertentie in Goesemorgen

Met een advertentie in Goesemorgen bereik je 37.653 inwoners. Zij wonen verdeeld over de kernen Goes, 's-Heer Arendskerke, 's-Heer Hendrikskinderen, Kattendijke, Kloetinge, Wilhelminadorp en Wolphaartsdijk. Goes is met 27.984 inwoners de grootste kern. Wie kijkt naar de leeftijdsopbouw ziet dat de leeftijdscategorie 45 - 65 jaar het sterkst vertegenwoordigd is (10.894 inwoners) gevolgd door de leeftijdscategorie 65 jaar en ouder (8.846 inwoners).

Verspreiding
Goes, 's-Heer Arendskerke, 's-Heer Hendrikskinderen, Kattendijke, Kloetinge, Wilhelminadorp en Wolphaartsdijk
Oplage
17.000 exemplaren
Verschijning
In de even weken op woensdag

Wil je adverteren in Goesemorgen?

Dat kan! Jouw advertentie maakt je bedrijf of organisatie lokaal zichtbaar bij de ruim 37.653 inwoners van Goes, ‘s-Heer Arendskerke, ‘s-Heer Hendrikskinderen, Kattendijke, Kloetinge, Wilhelminadorp en Wolphaartsdijk

Download mediadocumentatie

Wil je adverteren? Zo werkt het.

Reserveer je advertentie

Neem telefonisch of per mail contact op om je wensen door te nemen. Daarna reserveren we je advertentie

Bel: 0113 70 02 02
Mail: support@trainews.nl

Lever je advertentie aan

Nadat je jouw advertentie is gereserveerd kun je jouw advertentie onder vermelding van Goesemorgen per email aanleveren.

Aanleveren: studio@trainews.nl

Jij bent lokaal zichtbaar

Onze grafisch vormgevers verwerken de advertentie en bieden je desgewenst een proef van de advertentie aan. Jouw advertentie verschijnt op de afgesproken datum in het magazine.