Contacta

Contacta is hét netwerkevenement van Zuidwest-Nederland en Vlaanderen. Contacta staat voor 3 dagen begin november, een beursvloer van 15.000 m², 350 exposanten en meer dan 24.000 bezoekers. Contacta is echter uitgegroeid tot meer dan alleen een jaarlijks zakelijk netwerkevent. Gedurende het jaar zijn er diverse contactmomenten. De Contacta krant vormt hierop een prima aanvulling. De krant sluit aan bij de interesses en voorkeuren van de verschillende doelgroepen die de Contacta bezoeken.

Wie bereik je met de Contacta.nl kranten

Met een advertentie in de Contacta krant, bereik je 7.000 business adressen verspreid over Zeeland, Zuidwest-Nederland en een klein deel van Vlaanderen. Interessant voor iedere ondernemer die actief is binnen een business tot business markt. Het bereik en de naam van Contacta garanderen een hoge attentiewaarde. Je maakt deel uit van een sterk netwerk.

Verspreiding
Geadresseerd naar bedrijven in Zuidwest Nederland en Vlaanderen.
Oplage
7.000 exemplaren
Verschijning
3 keer per jaar

Adverteer in de Contacta uitgaven

Een advertentie plaatsen de Contacta krant is interessant voor iedere B2B ondernemer die in Zeeland, Zuidwest-Nederland en Vlaanderen actief is of serieus actief wil worden. Door het sterke merk Contacta, worden de uitgaven goed gelezen en gewaardeerd. Dit straalt betrouwbaarheid en kwaliteit uit.

Download mediadocumentatie

Wil je adverteren? Zo werkt het.

Reserveer je advertentie

Neem telefonisch of per mail contact op om je wensen door te nemen. Daarna reserveren we je advertentie

Bel: 0113 70 02 02
Mail: support@trainews.nl

Lever je advertentie aan

Nadat je jouw advertentie is gereserveerd kun je jouw advertentie onder vermelding van Contacta.nl per email aanleveren.

Aanleveren: studio@trainews.nl

Jij bent lokaal zichtbaar

Onze grafisch vormgevers verwerken de advertentie en bieden je desgewenst een proef van de advertentie aan. Jouw advertentie verschijnt op de afgesproken datum in het magazine.