Wil jij krantenbezorger worden?

Dat kan in de plaatsen waar wij zelf een huis-aan-huisblad uitgeven. Natuurlijk hebben we niet altijd vacatures in de woonplaats waar jij aan de slag wilt. Als je jezelf aanmeldt, ontvang je van ons bericht zodra er een wijk vrijkomt, waarvoor jij belangstelling hebt. Je kunt al vanaf 13 jaar bezorger worden bij  Trainews Media.

Kranten bezorgen is leuk, gezond en sportief. Het is een ideale bijbaan waarmee je je eigen geld kunt verdienen. Bovendien kun je dit werk perfect combineren met ander werk, school, hobby’s of sport. Je krijgt de kranten thuis afgeleverd of je haalt ze op in de buurt. Verder regel je je eigen werktijden. Als je er maar voor zorgt, dat iedereen de krant op tijd in huis heeft.

Voordelen
Je verdient je eigen geld
Bezorgen in je eigen buurt of directe omgeving
Goed te combineren met ander werk, school, hobby’s of sport
Leuke bijverdiensten
Bepaal je eigen werktijden

Vergoeding

De vergoeding wisselt per bezorgwijk. Zodra er een wijk beschikbaar is, vertellen we je graag wat de vergoeding voor die wijk is. Wij betalen de bezorgvergoeding iedere maand aan je uit. Als er folders bij de krant zitten, krijg je een extra vergoeding. In december ontvang je vaak eindejaarsfooien van de mensen waar je steeds netjes de krant hebt bezorgd.

Wil jij jezelf aanmelden als bezorger bij Trainews Media?

Vul dan onderstaand formulier in.

Waar wil je bezorger worden?
ArnemuidenBaarlandBiezelingeBorsseleColijnsplaatDriewegenEllewoutsdijkGeersdijk’s-Gravenpolder’s-Heer Abtskerke’s-HeerenhoekHeinkenszandHoedekenskerkeKamperlandKapelleKatsKortgeneKwadendammeLewedorpNieuwdorpNisseOudelandeOvezandeSchoreWemeldingeWissenkerke